100%-os gyümölcs- és zöldséglevek

Lehet egy gyümölcslé 100%-os?
 
Igen!
Nem sűrítményből visszahigítva, hanem igazi gyümölcsből nyert tiszta gyümölcslé.
 
A sűrítményből készült gyümölcslevek ugyan megfelelnek a nemzetközi szabványoknak, de a sűrítési (vízelvonási) eljárás során pont a legértékesebb alkotóelemek vesznek el az italból, a gyümölcsben rejlő legfontosabb ásványianyagok és vitaminok jelentős része.
 
A hivatalos források szerint Magyarországon nem igazán vannak gyümölcssűrítő üzemek, csak egy almalé sűrítő működik, így a gyümölcslevek gyártásához felhasznált sűrítmények jelentős része külföldről származik.
 
Mi a családi gazdaságunkban termelt vegyszermentes gyümölcsökből és zöldségekből saját manufaktúránkban gyümölcsprésünkkel készítünk leveket, melyeket a kellemes ízvilághoz kis mézzel édesítünk, így magas ásványianyag-, vitamin- és rosttartalommal rendelkeznek.
1 l gyümölcslé kb. 1,8-2,5 kg gyümölcs/zöldség natúr préselt leve, fajtától függően.
 
Kézműves termékeinket kíméletesen, hőkezeléssel tartósítjuk, semmilyen mesterséges adalékanyagot, ízfokozót, színezéket, tartósítószert nem használunk, így gyermekek is nyugodtan fogyaszthatják.
 
Fontos, hogy bontatlanul a kamra polcon vagy szobahőmérsékleten is tárolhatjuk, azonban ha kinyitottuk, mindenképp tegyük hűtőbe, és néhány napon belül fogyasszuk el, mivel tartósítószert egyik termékünk sem tartalmaz.
 
A kategóriában 1 termék található.
  • Alma-répa juice 100% - 300 ml

    Alma-répa juice 100% - 300 ml

    Újdonság!

    Alma és sárgarépa natúr, préselt leve, szűrve, mézzel édesítve, hőkezeléssel tartósítva. Semmilyen mesterséges adalékanyagot, tartósítószert nem tartalmaz. 1 l gyümölcslé kb. 2,5 kg gyümölcs/zöldség felhasználásával készült. …

    790 Ft