Rólunk

Családi méhészetünk a Mátra lábánál, Hatvan-Nagygombos lankás szőlőhegyén, a Peresi-dűlőn, a méhek számára ideális környezetben fekszik.
 
 
Először csak saját örömünkre kezdtünk foglalkozni a méhekkel, de később úgy éreztük, hogy végre megtaláltuk azt az utat, amin elindulhatunk és megalapozhatjuk családunk jövőjét.
Állományunk folyamatos bővülése során rengeteget tanultunk/tanulunk a méhekről és szorgos munkájukról, melynek a minden ízében különleges “Peresi-dűlő aranyát” köszönhetjük.
 
 
Szezonális virágmézeink mellett saját termesztésű (permetezés nélküli, vegyszermentes) gyümölcseinkkel ízesített mézkülönlegességeink is igazi mennyei csemegék. Megédesíthetjük velük a reggeli kalácsot, pirítóst, müzlit, vagy használhatjuk őket limonádéba, palacsintához, bármilyen süteményhez ízesítőként, de akár önmagában is fogyasztható egészséges édesség.
 
2021-ben különböző chutney-kkal és lekvárokkal is bővült kínálatunk, melyek kizárólag saját kertünkben termett, vegyszermentes, napérlelte gyümölcs és zöldség felhasználásával készültek, mézzel édesítve (mesterséges adalékanyagot, tartósítószert, hozzáadott cukrot nem tartalmaznak).
Vegán jelölésű termékeinket méz helyett nádcukorral édesítjük.
 
 
2022 Újdonságai: új, különleges lekvárok mellett vegán ivólé is készült, csak tiszta gyümölcsből - semmilyen hozzáadott tartósítószert, cukrot, adalékanyagot nem tartalmaz.