Esküvői köszönőajándék

Közeledik az esküvőtök?

Szeretnétek valami különleges ajándékot adni a vendégeknek,

ami egyedi és hozzátok illő?

Kis 30 g-os vagy 50 g-os mézeink igazán elegáns és kedvező árú ajándékok lehetnek, de akár más formájú vagy méretű díszüvegben is kérhetitek.
 
Köszönőajándék
 
A címkét és a csomagolást rátok szabjuk - akár a meghívó mintájához vagy a dekorációhoz igazítva, saját idézettel, egyedi tervezéssel.
 
Választható mézek: Akác, levendulás akác vagy bodzás akác. 
További ízesítésű mézek külön egyeztetéssel kérhetők.
 
Az árak az egyedi címke tervezését és nyomtatását is tartalmazzák.
 
A címkét mi tervezzük, mézeinket kézzel csomagoljuk, készítjük, így kérünk, hogy az esküvő előtt legalább 1 hónappal (nyári esküvői szezonban 2 hónappal) egyeztessünk a megrendelésről, hogy a tökéletes, általatok megálmodott köszönőajándékot készíthessük el a nagy napra.
 
Megrendelés a weboldalon keresztül vagy alábbi előrhetőségeinken lehetséges. A részletekről (egyéni kérésekről) mindenképpen írásban fogunk egyeztetni, hogy ne legyen félreértés.
 
Ha más kiszerelést szeretnétek, mint az oldalon szereplők, kérjétek árajánlatunkat:
 Telefon: 06-20-5996033
 

Ha valakinek nagyobb ajándékot, ajándékcsomagot szeretnétek, azt is szívesen elkészítjük. Választhattok meglévő ajándékcsomagjainkból, vagy akár ti is összeválogathatjátok, mit szeretnétek a csomagba:

Ajándékcsomagokhoz kattints ide

 

 

 

 

A kategóriában 1 termék található.
  • 30 ml mini akácméz köszönőajándék szalaggal

    Újdonság!

    30 ml mini akácméz üvegben, arany tetővel, szalaggal, címkével   Egyedi, személyre szabott köszönőajándék - a méz címkéjét a pár kérésének megfelelően díszítjük, akár az esküvői meghívóhoz vagy az asztali dekorációhoz igazítva.

    500 Ft
    Min. rendelhető: 20 db